Woord van de centrumleider

Beste vrienden,

Een maand is weeral voorbij, de eerste maand van 2022 ligt bijna achter ons. Op 7 januari 2022 namen we in ons centrum afscheid van Margot die gedurende 6 maanden de activiteiten en de Kaaikalender voor ons op punt stelde. Dank je! Door de afwezigheid van Margot zijn er een aantal activiteiten die we in de maand februari moeten annuleren. Maar er is ook goed nieuws. Vanaf 21 februari mogen we Sanne in ons team verwelkomen, die de taken van Margot zal overnemen. In onze keuken mochten we Olivia ontvangen die gedurende een jaar de ploeg van chef Martijn en sous-chef Imran zal versterken. Dankzij onze gemotiveerde keukenploeg kunnen we iedere dag heel wat mensen een lekkere, en bovenal, verse maaltijd serveren. Bent u tevreden over onze maaltijden, vertel het verder! Is er toch iets wat volgens jou beter kan, aarzel dan niet om mij of Martijn aan te spreken. Samen maken we het nog beter!

 

Verder hebben we nog nieuws. Ook de diensten in ons centrum worden vanaf de maand februari uitgebreid. We zijn heel blij dat we op 14 februari tweewekelijks kapster Christina mogen verwelkomen. Ook Cathy is in de maand februari van de partij. Zij zal je helpen als je met administratie of papieren zit waar je geen blijf mee weet. Je kan bij Cathy terecht op 26/1 van 13 tot 15 uur, op 8/2 van 10 tot 12 uur en op 24/2 van 13 tot 15 uur.

Laat je verleiden door alles wat in onze kalender staat en wees welkom in De Kaai! En laten we nog 1 afspraak maken. Februari is de maand van de liefde en de vriendschap: kom samen met Imelda op  4 en 11 februari kaartjes en brieven maken en wees deze maand wat extra lief voor mekaar!

 

Veel liefs,

 

Jo

0478/97.02.69           

jo.bossuyt@dekaaivzw.be