Woord van de centrumleider

Beste vrienden,

 

De tijd vlieg snel… gebruik hem wel… Een waarheid als een koe. Dit is reeds de zesde keer dat ik een voorwoordje mag schrijven voor jullie. Wat gaat het snel. Het lijkt als gisteren dat ik met knikkende knieën en veel onzekerheid de Kaai binnenstapte… 1 april… Velen vroegen me sindsdien of het een aprilvis was. Maar wat is er sindsdien veel gebeurd. Van de lege zalen in april, we konden enkel maaltijden leveren of laten afhalen. Met voorzichtige stapjes openden we in mei ons terras en vanaf juni mochten we onze deuren van het restaurant weer opengooien. Sindsdien komen er ook de vele activiteiten bij. Een paar collega’s verlieten ons en een aantal nieuwe kwamen er bij. Waaw… heel wat. En toch lijkt het alsof ik gisteren ben begonnen.

Wat me het meest bijblijft zijn de velen warme ontmoetingen, en de vele gezellige Anderlechtenaren die ik heb mogen ontmoeten. Het is steeds fijn bekenden te zien terugkomen en nieuwe gezichten te mogen verwelkomen. Ons huis is een huis voor iedereen, waar iedereen welkom is.

 

Beste vrienden, blader gerust verder door deze Kaaikalender en ontdek alles wat we nu voor u in petto hebben deze maand. Tot gauw? Maar rond 1 ding kunnen we in Brussel niet heen deze maand. Heeft u uw corona safe pas al aangevraagd (digitaal of op papier)? Lukt het niet? Aarzel niet om contact te nemen met Margot of mij.

Tot volgende maand, of veel sneller in De Kaai?

 

 

 

Jo Bossuyt

0478/97.02.69

jo.bossuyt@dekaaivzw.be