Woord van de centrumleider

Voorwoord


Beste vrienden,


De zomer is gestart! 30 graden deze week… Drinken jullie genoeg en misschien is het toch maar beter om tijdens de warmste uren uit de zon te blijven, door bijvoorbeeld naar De Kaai te komen. Ons terras is vanzelfsprekend open als het zonnetje schijnt, maar ook binnen is de temperatuur aan het oplopen. Het is nog een kleine week voor ons feest van 25 jaar De Kaai als ik dit schrijf. 115 aanwezigen en dan nog heel wat leveringen. Een hele uitdaging voor onze schitterende keukenploeg die ze met enthousiasme tegemoet kijken.

Er zijn veranderingen op til in onze keukenploeg. Eind juni nemen we na anderhalf jaar afscheid van Sarah en begin juli van Zyad. Twee topcollega’s die hun plaats hadden gevonden in De Kaai en die we zullen missen. Aan hun glimlach en hun inzet zullen we nog vaak terugdenken. Een welgemeende dankjewel is dan ook meer dan op zijn plaats en we wensen hen beide nog veel succes in hun verdere loopbaan!


Na het vertrek van Sarah is er de uitdaging in de keuken om ons van even lekkere taarten en desserts te blijven voorzien. Het vertrek van Zyad heeft enkele gevolgen voor de leveringen van de maaltijden aan huis. Indien dit gevolgen voor u heeft, nemen we zeker contact op. Ook moeten we door het vertrek van Zyad ons eigen sociaal vervoer afbouwen. Het goede nieuws is echter dat we kunnen meedelen dat we vanaf nu een samenwerking met De Welvaartkapoen hebben die ook onze bezoekers uit Anderlecht van vervoer kunnen voorzien. Tijdig reserveren is natuurlijk verplicht. Meer info verder in deze kalender.


Moeten er bij jou thuis klusjes gebeuren? Vanuit CM Iris Thuiszorg vzw is de klusjesman Danny de hele maand augustus in De Kaai aanwezig. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.


Deze zomer nodigen we de hele buurt uit op onze zomerbar. Elke vrijdagnamiddag van harte welkom in onze tuin! Wij zetten elke week een drankje in de kijker (met of zonder alcohol), we halen de stoelen, tafels en parasols buiten. Voor groot en klein zal er animatie zijn. Van harte welkom in onze tuin! Bij regenweer ben je natuurlijk binnen welkom ;-).


Laat de zomer beginnen en kom er samen met ons van genieten in De Kaai! De Kaai blijft de hele zomer geopend, natuurlijk nemen verschillende collega’s afwisselend vakantie.


Tot gauw!


Heel hartelijk,


Jo

 


jjo.bossuyt@dekaaivzw.be