Woord van de centrumleider

Beste vrienden,

 

Staat de boekentas van je (achter)kleinkinderen of van de kindjes van je buren al klaar? Het is weer bijna zover… terug naar school. Ook in de Westlandshopping of in de Wayezstraat proberen ze de gezinnen te verleiden met nieuwe spullen voor het schooljaar. Wordt er ook gedacht aan alle gezinnen voor wie het niet zo makkelijk is om hun kinderen van de nieuwste spulletjes te voorzien? Dit brengt me bij een nieuw initiatief, gekomen uit onze bijzonder creatieve centrumraad op 3 augustus. Een aantal bezoekers van ons centrum zegden ons over heel wat materiaal: boeken, kleren… te beschikken die in goede staat zijn, maar die zij niet meer nodig hebben. Dat bracht onze overcreatieve collega Margot op het idee een weggeefmarkt in De Kaai te organiseren. U leest er verder alles over op pagina 9.

 

Verder ook nog een ander nieuwtje uit De Kaai. Sinds 2 augustus hebben we terug een nieuwe collega. We mochten Amit verwelkomen in ons keukenteam. Kom gerust eens kennis maken met hem. Donderdag 19 augustus 2021 is de laatste werkdag van Liesbet toch hopen we haar nog vaak terug te zien in de Kaai. Ook van Abdul uit de keuken nemen we in de loop van de maand september afscheid. We wensen hem nog heel veel succes in de toekomst!

 

Geniet je ook nog na van onze Barbecue op 21 juli? Een 100-tal mensen mochten we verwelkomen en het was reuzegezellig. Het smaakt naar meer!

 

Beste vrienden, ontdek wat we allemaal voor u in petto hebben en voel u heel erg welkom in De Kaai! Ons hele team en onze vele vrijwilligers staan voor u klaar!

 

Hartelijke groeten en tot volgende maand,

 

Jo Bossuyt

0478/97.02.69

jo.bossuyt@dekaaivzw.be