Onze Diensten

K

K

SPAAK: Eerste hulp bij administratieve problemen

 

Vanaf januari kan je in LDC de Kaai terecht voor een nieuwe dienst. Kan je soms ook niet meer uit aan de brieven, facturen… die je van alle kanten naar je toegeschoven krijgt. Wordt de berg paperassen bij jou ook steeds groter? Heb je ook nood aan iemand die je helpt met digitale verrichtingen? Dan is Cathy er om je uit de nood te helpen. Twee dagen per maand trekt ze graag de tijd voor je uit om je in LDC De Kaai verder te helpen met je administratie. Cathy zal maandelijks tweemaal aanwezig zijn in De Kaai. In januari is dat op dinsdag 11/1 van 10 tot 12 uur en op woensdag 26/1 van 13 tot 15 uur. Zij kan administratie in het Nederlands – Frans en Engels verwerken. De dienstverlening van SPAAK in De Kaai is gratis. Om iedereen de kans te bieden geholpen te worden beperken we de afspraak in De Kaai tot 30 minuten. Lukt het niet om de vragen in die tijd op te lossen of heb je liever dat Cathy of een andere Anderlechtse SPAAK-vrijwilliger aan huis komt dan val je binnen het reguliere SPAAK-aanbod met een kleine vergoeding per uur.


Een initiatief van CM Zorgend Vrijwilligerswerk en LDC De Kaai. (voor deze dienstverlening hoef je geen lid van CM te zijn. Iedereen is welkom!)

 

sociaal vervoer: Laat tijdig iets weten en Zyad brengt je graag naar de dokter of het ziekenhuis!

 

Vrijdag: na de yoga: Massage van Gio

€10 voor een half uur.

 

Maandag 21/02: Pedicure

Tarief: €23 contant te betalen.

 

Vrijwilligersdienst (nacht)oppas

Bij CM staan enkele vrijwilligers ter beschikking voor oppas aan huis in Anderlecht, dit kan zowel overdag als ‘s nachts. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van CM. Via De Kaai kan je meer informatie krijgen.

 

Help jij buren of vrienden? Laat je gratis verzekeren.
Wil je meer zekerheid voor als er iets voorvalt tijdens het helpen van vrienden of buren?
Geef dan een seintje aan De Kaai. Zij bezorgen je de nodige documenten zodat je gratis verzekerd kan worden. Iedereen kan zich registreren, je hoeft geen lid te zijn. Zorgend vrijwilligerswerk CM en LDC De Kaai

 

Hulp bij laptop/telefoon/tablet

Loopt er iets niet zoals het hoort met een van je toestellen? We helpen je graag verder!

 

Klusjesdienst Iris Thuiszorg

Op zoek naar een klusjesman? Laat het ons weten en dan komt Danny bij je langs. Je kan bij hem terecht voor de volgende klussen: kleine klusjes van loodgieterij, lampen indraaien, gordijnen ophangen, naar het containerpark gaan, kleine schilderwerken, behangen...

Heb je hulp nodig bij iets anders? Dat kan je met Danny bespreken.

Moet er materiaal aangekocht worden? Dat kan Danny ook voor je doen, de kosten worden dan doorgerekend in de prijs.

6€ per uur.

(i.s.m. Iris Thuiszorg)

 

 Maandag 14/02 en 28/02: Kapster

We hebben een nieuwe kapster! Christina komt maandag 14/02 en 28/02 langs van 13.30 tot 16: 30.

 Brushing/Mise en plie: €14

Coupe vrouwen €23

Coupe mannen €10 

 Kleuren €30