Onze Diensten


Klusjesdienst Iris Thuiszorg

Op zoek naar een klusjesman? Laat het ons weten en dan komt Danny bij je langs. Je kan bij hem terecht voor kleine klussen die voor jezelf te zwaar zijn geworden. Moet er materiaal aangekocht worden? Dat kan Danny ook voor je doen, de kosten worden dan doorgerekend in de prijs (6€ per uur + €8,5 verplaatsingskost). (i.s.m. Iris Thuiszorg). Tijdig reserveren via De Kaai.

 

Sociaal vervoer i.s.m. De Welvaartkapoen

Zoals je eerder in onze Kaaikalender kon lezen nemen we begin juli jammer genoeg afscheid van Zyad. Hij was onze ervaren chauffeur die heel wat van onze bezoekers naar de dokter of het ziekenhuis heeft gebracht. In het vervolg werken we voor het vervoer samen met De Welvaartkapoen, naar wie we onze klanten mogen doorverwijzen.

Voor klanten uit Molenbeek en Anderlecht: €3,50 per rit. Voor klanten uit andere gemeenten: €0,50 per km. Reserveren (ruim vooraf) verplicht. Je kan eveneens gebruik maken van de individuele boodschappendienst. Reserveren kan via 02/880 51 57 of via welvaartvervoer@dewelvaartkapoen.be

 

Vrijwilligersdienst (nacht)oppas

Bij CM staan enkele vrijwilligers ter beschikking voor oppas aan huis, dit kan zowel overdag als ‘s nachts. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van CM. Via De Kaai kan je meer informatie krijgen. Meer info: 02 240 86 65.

 

Iedere vrijdag: Massage van Gio

Op vrijdag geeft Gio, onze yoga leerkracht, massages aan €10 voor een half uur. Dit kan om 13u, 14u30 of 15u. Reserveren verplicht. 

 

Maandag 05/12: Pedicure

van 9u - 14u , enkel na reservatie!                    

€23 contant te betalen.

 

Hulp bij laptop/telefoon/tablet

Loopt er iets niet zoals het hoort met één van je toestellen? We helpen je graag verder na afspraak!

 

Kapster Christina

Op maandag 5 en 19 december zal de kapster langskomen. Wil je graag je haar laten doen door haar? Maak dan een afspraak via De Kaai. De prijzen vind je in onderstaande tabel.

 


  • Een Brushing/Mise en plie: €14
  • Coupe/Brushing/Mise en plie: €23
  • Coupe mannen: €10
  • Kleuren (alles inclusief): €38 

 

SPAAK: Eerste hulp bij administratieve problemen
Kan je soms ook niet meer uit aan de brieven, facturen… die je van alle kanten naar je toegeschoven krijgt. Wordt de berg paperassen bij jou ook steeds groter? Heb je ook nood aan iemand die je helpt met digitale verrichtingen? Dan is SPAAK er om je uit de nood te helpen. Leg een afspraak vast in De Kaai. Op het afgesproken tijdstip trekken we graag de tijd voor je uit om je in LDC De Kaai verder te helpen met je administratie.
Zij kan administratie in het Nederlands en Frans verwerken. De dienstverlening van SPAAK in De Kaai is gratis. Lukt het niet om de vragen in die tijd op te lossen of heb je liever dat een vrijwilliger aan huis komt? Dan val je binnen het reguliere SPAAK-aanbod met een kleine vergoeding per uur. Voor deze dienstverlening hoef je geen lid van CM te zijn. Iedereen is welkom!


Een initiatief van CM Zorgend Vrijwilligerswerk en LDC De Kaai.