Onze Diensten


Klusjesdienst Iris Thuiszorg

Op zoek naar een klusjesman? Laat het ons weten en dan komt Danny bij je langs. Je kan bij hem terecht voor kleine klussen die voor jezelf te zwaar zijn geworden. Moet er materiaal aangekocht worden? Dat kan Danny ook voor je doen, de kosten worden dan doorgerekend in de prijs. Prijs op aanvraag. (i.s.m. Iris Thuiszorg). Tijdig reserveren via De Kaai.

 

Sociaal vervoer i.s.m. De Welvaartkapoen

Reserveren (ruim vooraf) verplicht. Je kan eveneens gebruik maken van de individuele boodschappendienst. Reserveren kan via 02/880 51 57 of via
welvaartvervoer@dewelvaartkapoen.be. Prijs op aanvraag.

 

Vrijwilligersdienst (nacht)oppas

Bij CM staan enkele vrijwilligers ter beschikking voor oppas aan huis, dit kan zowel overdag als ‘s nachts. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van CM. Via De Kaai kan je meer informatie krijgen. Meer info: 02 240 86 65.

 

Pedicure

Enkel na reservatie!                    

€25 contant te betalen.

 

Hulp bij laptop/telefoon/tablet

Loopt er iets niet zoals het hoort met één van je toestellen? We helpen je graag verder na afspraak!

 

Kapster Christina

Tweewekelijks komt de kapster op maandagnamiddag naar De Kaai. Wil je graag je haar laten doen door haar? Maak dan tijdig een afspraak!

 

SPAAK: Eerste hulp bij administratieve problemen

Kan je soms ook niet meer uit aan de brieven, facturen… die je van alle kanten naar je toegeschoven krijgt. Wordt de berg paperassen bij jou ook steeds groter? Dan is SPAAK er om je uit de nood te helpen. Leg een afspraak vast in De Kaai. De dienstverlening is gratis. Lukt het niet om de vragen in die tijd op te lossen, dan kijken we hoe we je verder kunnen helpen.
Een initiatief van CM Zorgend Vrijwilligerswerk en LDC De Kaai.